2015. augusztus 16., vasárnap

Blog Ajánló

Üdvözletem Kedves Olvasóim! 

Most még nem új résszel érkeztem, hanem egy nem rég indult blogról említenék pár szót:

Szerelemről szó sem volt

"Mi történik, ha egy hebrencs, mindig mosolygó, szeleburdi fiatal lány szinte ráesik egy híres, jóképű idolra? Ha a sors úgy hozza, hogy együtt kell dolgozniuk? Kim Yeon Hee egy 21 éves feltörekvő producer, akit a MAMA gála megszervezése miatt felkérnek, hogy rendezze meg az EXO legújabb videoklipjét. Ám egy véletlennek mondható ballépésnek köszönhetően egy fedősztori főszereplőjeként ismer magára. Xiumin - hogy barátja magánéletét védje, feláldozva a sajátját - megkéri a lányt, hogy játssza el a barátnője szerepét. És megkezdődik a véget nem érő szócsaták, egymás szívatása, a félreértések. De meddig titkolhatják az igazat és meddig tudják elviselni a másikat?"

Idézem az írót, Selly Dusk-ot a történet rövid tartalmáról. Korea rajongók nagy előnyben, főleg akik ismerik az EXO nevű koreai fiú bandát. Azok se csüggedjenek, akik esetleg nem ismernék őket, lejjebb megtalálhatjátok a tagok nevét, és egy kis információt róluk.

EXO:

  • 2011-ben debütált koreai fiú banda, mai napig folyamatosan jönnek új dalokkal és koncerteznek.
  • Az együttesnek két alformációja van, hat-hat taggal: a koreai piacra szánt EXO-K és a kínai piacra szánt EXO-M
  • Tagok:
Suho
Lay
Chanyeol
D.O
Sehun
Xiumin
Tao
Chen
Kris
Luhan
Kai
Baekhyun

  • Kris, Luhan és Tao már nem az EXO tagjai, de a fanok számára mindig is a csapat tagjai maradnak. 



A blog ígéretes, érdemes bekukkantani, és nyomot hagyni magatok után. Személyes kedvencem, már az elejétől fogva a szívemhez nőtt a történet. Vicces, szórakoztató, izgalmas, és fordulatos. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Kellemes olvasást hozzá, a linket ITT találjátok meg!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése